
تبریز از شهراهای پرمصرف پیاز داغ کم روغن می باشد که این افزایش با توجه به فصل و گردشگران افزایش می یابد و پخش پیاز داغ یکی از ضروریات در این شهر محسوب می شود. استفاده از مواد اولیه پیاز مرغوب باعث کیفیت برتر محصول می شود که این خود از چشم مشتریان پوسیده نمی ماند.
برای اینکه غذاهای ما طعم خوبی داشته باشند باید از مواد باکیفیت که مواد نگهدارنده هم ندارند استفاده کنیم. پیاز داغ های کم روغن این امکان را برای مشتریان و پخش کنندگان ایجاد کردند که محصولی بدون مواد نگهدارنده و تازه به دست مصرف کننده نهایی برسد.