مجموعه کشاورزی سودا شما را به خرید بهترین محصولات پیاز دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

طرز تهیه پیاز خشک عمده درجه 1

طرز تهیه پیاز خشک

آیا از طرز تهیه پیاز خشک درجه 1 اطلاع دارید؟ پیاز خشک چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا مرغوب محسوب شود؟ اولین و مهم تریت عاملی که در تولید یک محصول موثر و تاثیر مستقیم دارد مواد اولیه مرغوب می باشد که در اینجا منظورمان پیاز خام است.

حتما باید پیازهای سالمی را برای خشک کردن تهیه کنید که عاری از هرگونه خرابی و چوسیدگی باشد. برای تولید پیاز خشک باید مراحلی مانند پوست گیری شست و شو و ضدعفونی کردن را گذراند و سپس محصول با توجه به درخواست مشتری اسلایس و وارد دستگاه خشک کن شود. به میزان دما و زمان باید خیلی دقت کرد که باعث ضرر تولید کننده نشود.

ابوالفضل کریمی

من در حوزه پیاز مشغول به کار هستم

مجموعه کشاورزی سودا شما را به خرید بهترین محصولات پیاز دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید