
آیا از طرز تهیه پیاز خشک درجه 1 اطلاع دارید؟ پیاز خشک چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا مرغوب محسوب شود؟ اولین و مهم تریت عاملی که در تولید یک محصول موثر و تاثیر مستقیم دارد مواد اولیه مرغوب می باشد که در اینجا منظورمان پیاز خام است.
حتما باید پیازهای سالمی را برای خشک کردن تهیه کنید که عاری از هرگونه خرابی و چوسیدگی باشد. برای تولید پیاز خشک باید مراحلی مانند پوست گیری شست و شو و ضدعفونی کردن را گذراند و سپس محصول با توجه به درخواست مشتری اسلایس و وارد دستگاه خشک کن شود. به میزان دما و زمان باید خیلی دقت کرد که باعث ضرر تولید کننده نشود.