
تولید انواع پیاز زرد در کشور انجام میشود مناسب ترین دما جهت جوانه زنی بذر پیاز ۲۱ تا ۲۷ درجه سانتی گراد می باشد. در این دما فقط ۳ تا ۴ روز برای جوانه زنی نیاز است. کشت پیاز در ایران در اکثر نواحی بصورت کرتی انجام می گیرد. در نقاط گرمسیر از انواع زودرس و در فصل پاییز یا اواخر پاییز و در مناطق سردسیر از انواع دیررس و در بهار بعد از رفع خطر سرما زدگی استفاده می شود. عمق بذر حدود ۱ تا ۲ سانتی متری بوده و خاک تا زمان سبز شدن بذرها باید مرطوب نگه داشته شود و فواصل بین ردیف ها ۳۰ الی ۴۰ سانتی متر و فاصله ی بذور از هم ۲ سانتی متر باشد. برای کاشت از طریق نشا ، بذور در داخل خزانه کاشته شده و در موقع مناسب آنها را به زمین اصلی منتقل می کنند. مدت خزانه گیری بین ۶ تا ۱۰ هفته می باشد.در مناطق سردسیری به محض مساعد شدن هوا اقدام به تهیه خزانه می کنند. برای خرید انواع پیاز زرد با ما در ارتباط باشید.